Interactieve stamboom

De website heeft nieuwe functionaliteit gekregen, een interactieve stamboom. Hierin kan gezocht worden op naam en na een gemaakte keuze worden alle gegevens van die persoon getoond.

Bovendien kunnen de voorouders en afstammelingen van deze persoon grafisch worden gepresenteerd (door op ‘Boom’ te klikken in het menu). Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Het mooie van deze weergave is dat het aantal te presenteren voorouders/afstammelingen ook gekozen kan worden ten opzichte van de centrale persoon. In bovenstaand plaatje is dat Abraham Sparreboom en er worden 6 voorouders getoond.

De instelling voor de afstammelingen is ook 6 maar er worden er slechts 3 getoond. Dit komt omdat deze afstammelingen wellicht nog in leven zijn en vanwege de wet Persoonsgegevens niet getoond mogen worden (wat we ook zonder die wet niet zullen doen).

De interactieve stamboom is te vinden in het menu onder Genealogie. Of klik hier om er meteen mee aan de slag te gaan. Laat gerust een reactie achter hieronder met een opmerking of een vraag!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *