Nederlands
Engels
Deutsch

Deze website

Wat informatie over de website van de familiestichting!

Berichten

Deze website bevat allerlei informatie over de stichting, maar er zijn natuurlijk ook zaken die van voorbijgaande aard zijn. Bijvoorbeeld aankondigingen, korte verhalen of losse onderwerpen (zoals het zien van een bloedmaan in januari 2019). Al dit soort berichten, belangrijk of onbelangrijk, worden in de “Berichten” van deze website geplaatst.

Heb je iets meegemaakt met een Sparreboom, schrijf je een boek of gedichten, doe je iets kunstzinnigs of heb je een genealogisch onderwerp. Laat het even weten via het reactie-formulier onderaan ieder bericht!

Veranderingen

De oude website was medio 2012 gebouwd en later een aantal maal aangepast. Sinds 2018 had de site het uiterlijk van de afbeelding hiernaast gekregen. Inmiddels gebruiken veel mensen geen desktop meer om een website te bezoeken maar een tablet of hun smartphone. En daar was deze site niet echt geschikt voor, tijd voor verandering. Deze oude site blijft nog wel in de lucht, want bevat belangrijke informatie zoals de stamboom. Klik hier om naar de oude website te gaan (opent in een nieuw tabblad).

Huidige website

Website header

De huidige website heeft veel moderne mogelijkheden:

  • Betere weergave op tablets en smartphones.
  • De kleuren en layout is eenvoudig te wijzigen door het gebruik van thema’s.
  • Berichten (blog) kunnen snel worden toegevoegd. Dit is er een van.
  • Iedereen kan reacties geven op berichten.
  • De website is meertalig, behalve Nederlands is ook Engels, Frans en Duits beschikbaar.
  • De site is veel eenvoudiger te onderhouden.
  • Er is een aparte login mogelijkheid voor leden. Hier kunnen leden berichten plaatsen die alleen door andere leden kunnen worden ingezien.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *