Oude boeken

Boeken!

Om boeken te maken heb je papier nodig (tenzij we ebooks willen maken) en papier wordt van het hout van bomen gemaakt. Geschikte bomen voor de papierproductie zijn fijnspar, grove den, berk, populier, beuk en eucalyptus.

En vanaf het moment dat papier beschikbaar kwam zijn veel mensen aan het schrijven geslagen, zo ook meerdere Sparrebomen! Sommige boeken zijn gewoon te koop, bijvoorbeeld op Amazon, voor andere zul je wat moeten zoeken. Een overzicht:

Antano SparreboomTano schrijft Engelstalige fantasy boeken, kijk eens op zijn nieuwe website of koop een boek bij Amazon.
ds. JW. SparreboomSchrijft bijbelstudies.
Kees SparreboomKees schreef op humoristische wijze over het leven en heeft verschillende (strip-)boeken op zijn naam staan. Lees er hier meer over. Sommige boeken zijn nog steeds te koop, bv op Bol.com of De Slegte.
dr. Max SparreboomSchreef over Vedische rituele teksten, humaniora in het algemeen en voortplantingsbiologie van amfibieën. Zijn proefschrift is hier te koop.
Pauline SparreboomSchrijft gedichten, hier te koop.
Tessa SparreboomSchrijft columns in De Correspondent.
Theo SparreboomSchrijft over de ontwikkeling van werkgelegenheidsbeleid in Afrika bezuiden de Sahara (als pdf gratis te downloaden).

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *